DIE HEMEL IS N WERKLIKHEID PDF

Die hemel is ‘n werklikheid by Choo Thomas. Die hemel is ‘n werklikheid. by Choo Thomas. Print book. Afrikaans. Kaapstad: Struik Christelike Boeke. 8 . First · View the previous page of results Prev 1 2 3 Next View the next page of results Last View the last page of results. Select All, Clear All, Save to: [New List] . Title, Die hemel is ‘n werklikheid. Author, Choo Thomas. Publisher, To God be the Glory, ISBN, , Length, pages.

Author: Zologore Dushura
Country: Iceland
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 9 April 2015
Pages: 250
PDF File Size: 8.48 Mb
ePub File Size: 19.7 Mb
ISBN: 222-6-38964-733-8
Downloads: 41381
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardagal

So moet asseblief, asseblief, asseblief nie die nommer ontvang nie! Die hemel is ‘n werklikheid is die verslag van Christus se liefdevolle boodskap aan ‘n generasie wat grootliks al van Hom vergeet het, Hom misverstaan of ongeerg is teenoor Hom, soos oorgedra aan Choo.

Alles wat Hy my ookal andersins in die Hemel gewys het was sulke opwindende en ontsagwekkende dinge gewees, maar daarna het Hy my die hel gewys. Alexa Actionable Analytics for the Web. Jesus Christus het later vir Choo Thomas verskeie kere na die Hemel vergesel, en het ook aan haar die Hel op twee verskillende geleenthede gewys.

Jesus, vul my met U Heilige Gees en bemagtig my om vir U glorie en heerlikheid gebruik te word. As hy daar was sou hy sekerlik gedink het dat daar iets fout is met my. Ons het omtrent twee ure daar spandeer.

Maar daar is ook baie dinge soos op Aarde, byvoorbeeld paaie, geboue, bome, bosse, rotse, blomme, ongerepte gedeeltes buite die Koninkryk.

  LKASK FYZIOLOGIE TROJAN PDF

Die Hemel Is ‘n Werklikheid (Afrikaans, Paperback)

Return to Book Page. Die Hemel Is ‘N Werkli Al wat nou oorbly is my dansbediening. Hulle is so lief vir Jesus, hulle noem hierdie boek die Jesus-boek en talle van hulle het so verander na hulle dit boek gelees het. Ks motiveer, inspireer en bemoedig.

Buy for others

Hy vat my elke Maandagoggend na die strand toe in my verheerlikde liggaam. So pynvol, dat ek nie geweet het wat om te doen nie. Remember me on this computer.

Your list has reached the maximum number of items. Die Hemel is ‘n werklikheid Afrikaans Edition.

En hierdie een dame, sy het na my gewaai en geskree dat dit so warm is, so warm. Dit was oor wwerklikheid mense wie agtergebly het. Jaconette De Beer added it Jan 03, Showing of 1 reviews.

Amazon Inspire Digital Educational Resources. En na dit het Hy my hemel toe geneem. Daar was so baie Oosterlinge daar.

Here, hoekom was daar soveel babas? Showing all editions for ‘Die hemel is ‘n werklikheid’ Sort hwmel Dit was die einde aan my hemelse besoeke.

Formats and Editions of Die hemel is ‘n werklikheid []

Van toe af het Hy nog nie een maal gemis wer,likheid. Ek het aan Hom genoem dat ek bekommerd voel oor verskeie dinge, jy weet?

Ek het gelag, gehuil, geskree, was so opgewonde! Ek het Sy arm vasgehou en gevra: Dan sal jy weet waarvan ek nou net van gepraat het. Elke gelowige, ek is seker van dit, sal deur dieselfde prosedure gaan wanneer hy of sy hemel toe gaan.

  BOGDAN NICOLAE TEHNICI DE MANIPULARE PDF

Dit was die 27ste Mei Thanks for telling us about the problem. In 1 Tessalonisense 4: Daarna het ons van die hemel af gekom en het ons weer op die aardse strand gesit.

Ek weet waarvan hulle hou. ComiXology Thousands of Digital Comics. As werklimheid nie Christene was nie sou hulle nie gehardloop het nie, jy weet.

Want to Read saving…. Toe het Hy my na die aardse strand geneem. Home About Help Search. Janette rated it really liked it Apr 25, Ons het daar werklikhekd en ek het die hele tyd gehuil terwyl ons loop. Dis die Heilige Gees wat dit doen, terwyl ek oor Jesus praat.

Refresh and try again. Sy was, toe ek die visioen gehad het net tien maande oud, sonder enige hare. Choo het daarna die Hemel op nog 16 geleenthede besoek, en in elk van hierdie besoeke skryf sy: Amands rated it it was amazing Dec 07, Soos wat Sy Geestelike liggaam was, was my liggaam ook gewees.

Die enigste persone wat soontoe sal gaan is die wat gehoorsaam en rein van hart is. AmazonGlobal Ship Orders Internationally.